LINKSPANS BRUG ONDERDELEN

 

Linkspan S.A. is een bedrijf met bijna 15 jaar ervaring in het ontwerp, engineering en montage van stalen (hulp) bruggen. Verschillende types (tijdelijke) bruggen zijn over de jaren heen geïnstalleerd:

Bailey
Heavy Girder
Treadway
Universal
L-PSB
Verhuur

Deze bruggen zijn ook
voor verhuur
beschikbaar.

Uit voorraad.

Over de gehele wereld kan men deze soort paneel / stalen bruggen vinden. Wanneer zo'n brug onderhoud nodig heeft of schade heeft. Kunnen onderdelen moeilijk te vinden zijn. Speciaal voor dit doel is deze website ontworpen.

U kunt alle belangrijke onderdelen van de verschillende brug types vinden op deze website. Wanneer u de lijst invult met de onderdelen die u nodig heeft of juist de onderdelen die u in bezit heeft. Dan kunnen wij de lijst aanvullen met de benodigde onderdelen om uw brug compleet te maken.

In het uitzonderlijke geval dat wij de brug onderdelen niet op voorraad hebben, zullen wij ons uiterste best doen, om deze te vinden voor u!

Omdat de hoeveelheid, de conditie van het materiaal (reconditioned of nieuw) de prijs mede bepaald kunnen wij op internet geen vaste prijzen geven. Maar wanneer wij uw aanvraag ontvangen zullen wij deze binnen 48 uur (wekdagen) beantwoorden eventueel inclusief transport kosten naar de door u opgegeven bestemming.

Wanneer u een complete brug wilt kopen kunnen wij vanzelfsprekend deze aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren welk type brug het best past bij uw situatie en budget.

 


JANSON LINKSPAN S.L. PB 391, 03110 Muchamiel, Spain Tel: +34 690 06 88 70